La Liga

Ancelotti ponudio Modriću mjesto u stručnom štabu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.02.2024 12:19
Luka Modrić Real Madrid
Luka Modrić

Postaje sve jasnije da će kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić (38) napustiti Real Madrid na kraju sezone nakon 12 godina provedenih u klubu. Puno se špekuliše o njegovoj idućoj destinaciji, pa se spominju povratak u Dinamo te odlazak u MLS ili Saudijsku Arabiju.

Nekako se najmanje priča o tome da bi Modrić mogao i okončati svoju karijeru nakon Evropskog prvenstva u Njemačkoj, a The Athletic donosi priču koja sugerira da bi se tako nešto ipak moglo dogoditi.

Naime, Carlo Ancelotti ponudio je Modriću priliku da se pridruži njegovom trenerskom štabu u Real Madridu, odluči li otići u penziju na kraju sezone, prenosi Index.

"Ancelotti je Modriću ponudio da se pridruži njegovom timu prije otprilike dva mjeseca. Iako je hrvatski reprezentativac bio zahvalan na prilici, isprva ju je odbio. Međutim, izvori koji su upoznati sa situacijom kažu da to nije bilo 'definitivno ne', sugerirajući da će Modrić ipak razmotriti prijedlog. Pritom su svjesni da je veznjak još uvijek gladan takmičenja i da mu je prioritet nastaviti igrati", piše britanski medij i dodaje:

"Kao što je slučaj od početka sezone, ideja o obnovi ugovora najmanje je vjerovatan scenarij, iako u ovom trenutku nema konačne odluke. Athletic je ovog mjeseca izvijestio da Modrić tek treba donijeti odluku o svojoj budućnosti, a izvori bliski igraču kažu da ne misle da mu se žuri s donošenjem odluke. Plan mu je dobro završiti sezonu i potom uživati ​​u uspješnom Evropskom prvenstvu s Hrvatskom".