Reprezentacije

Ulaznice za utakmicu BiH - Portugal od sutra u prodaji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.09.2023 16:10
Ulaznice za utakmicu BiH - Portugal od sutra u prodaji NSBiH

Putem platforme Kupikartu.ba sutra (15. septembra) u 12 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Bosna i Hercegovina - Portugal, koja će biti odigrana na Bilinom polju u Zenici 16. septembra sa početkom u 20:45 sati.

Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 20 KM (jug i sjever), saopštio je Nogometni savez BiH.

"S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu", navodi se u obavještenju NSBiH.