Reprezentacije

NSBiH izdao upute navijačima za meč protiv Portugala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.10.2023 17:17
NSBiH izdao upute navijačima za meč protiv Portugala NSBiH

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će naredni domaći meč u kvalifikacijama za EURO 2024 odigrati protiv Portugala 16. oktobra u 20:45 sati na Bilinom polju u Zenici.

Karata već odavno nema u (legalnoj) prodaji, a danas je Nogometni savez BiH izdao upute za sve koji će svjedočiti meču protiv Cristiana Rnalda i društva:

"S obzirom na to da je stadion rasprodat u punom kapacitetu svim navijačima i posjetiocima preporučujemo:

Zbog pojačanih sigurnosnih mjera koje će se poduzimati sa ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona pozivamo navijače da dođu na stadion što ranije.

Kapije stadiona se otvaraju 2 sata prije početka utakmice.

Djeci mlađoj od 7 godina nije dozvoljen ulaz na stadion. Molimo posjetioce da ne dovode djecu na stadion jer zbog činjenice da je stadion rasprodat i mogućih gužvi na ulazu, ugrožavate njihovu sigurnost. Djeca starija od 7 godina moraju posjedovati ulaznicu.

Dozvoljeno je unošenje zastava i drugih navijačkih materijala isključivo sa državnim obilježjima Bosne i Hercegovine i Portugala.

Molimo navijače da prate instrukcije zaštitara na stadionu, te da uz fer i korektno navijanje podrže našu reprezentaciju u ovoj utakmici."