Reprezentacije

Ključna utakmica Hrvatske u kvalifikacijama za EP: Maksimir rasprodan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.11.2023 20:19
Ključna utakmica Hrvatske u kvalifikacijama za EP: Maksimir rasprodan HNS

Pred medije su u Maksimiru izašli selektor i reprezentativac Hrvatske Zlatko Dalić i Lovro Majer kako bi najavili posljednji okršaj kvalifikacijskog ciklusa za odlazak na Evropsko prvenstvo 2024, u kojem će Hrvatska dočekati Armeniju.

Inače, stadion je rasprodan. Očekuje se više od dvadeset hiljada navijača koji žele proslaviti prolazak na još jedno veliko takmičenje.

"Marko Pjaca neće moći biti u kadru. Osjeća mišić i nećemo uzimati rizik. Juranović, Sučić i Belo su odradili treninge. Nemaju problema i bit će s nama. Prevelik je rizik da ih odmah ubacujemo, ali bit će na klupi. Minimalne promjene bit će zbog taktičkih razloga", rekao je Zlatko Dalić koji je priznao da nije htio ovakav rasplet kvalifikacija.

“Nisam se htio dovesti u situaciju da u zadnjem kolu odlučuje. Koštalo nas je živaca i stresa, ali puni smo motiva uoči ove utakmice. Očekujem pristup kao i u Latviji. Treba biti strpljiv, kao u Splitu protiv Rusije. Očekujem da se i mi postavimo tako. Dolaze se nadigravati. Bit ćemo racionalni, pametni, agresivni i kompaktni. Fokus je na sebe, ne zanima nas što će se događati u Velsu”, jasan je selektor Hrvatske.

Susret Hrvatska - Armenija igra se sutra od 20:45 sati, uz direktan TV prenos na kanalu Arena Sport 1.