Superliga Srbije

Vranješ: Ne planiram još da završim karijeru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.04.2024 13:28
Ognjen Vranješ FK Čukarički
Ognjen Vranješ

Ognjen Vranješ je sporazumno raskinuo ugovor sa srbijanskim superligašem Čukaričkim.

Mediji u susjedstvu su zatim pisali i da to vjerovatno znači kraj karijere za iskusnog stopera (34), ali bivši reprezentativac BiH je opovrgnuo tu glasinu:

"Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovde do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumijevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga", kazao je Ognjen Vranješ, koji je potom nastavio:

"Imam samo reči hvale za ovaj klub, saigrače i ljude zaposlene u Čukaričkom. Isto mislim i o svim bivšim trenerima, želim ekipi sve najbolje, da se izbore za ponovni plasman u Evropu i da ostvari svoje ciljeve. Rijetko gdje sam se susreo sa ovolikim brojem mladih i talentovanih igrača, vjerujem da će ti momci u budućnosti imati velike karijere. Ko zna, možda i ponovo budem ovdje kao igrač, nikad se ne zna."

Samim tim, Vranješ je i demantovao glasine da je završio karijeru.

"Ne planiram još da završim karijeru, smatram da mogu da igram fudbal na visokom nivou. Sigurno je da ću sad malo odmoriti u narednom periodu, pa ćemo vidjeti gde će me put odvesti. Još jednom, želio bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima u Čukaričkom, koji će u meni u narednom periodu imati velikog navijača", zaključio je Vranješ.