SuperSport HNL

Sopić: Imam nula posto interesa za Aberdeen

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2024 19:39
Željko Sopić NK Rijeka
Željko Sopić

Trener Rijeke Željko Sopić nedavno je privukao pažnju javnosti kada je, odgovarajući na pitanje o navodnom interesu Aberdeena, naveo da tamo stalno pada kiša i da to nikako nije dobro za njegovu frizuru.

Na današnjoj press-konferenciji, jedan od novinara je Sopića pitao da li mu je draža riječka kiša, navodeći da je trener Riječana ranije istakao da ga škotski klub ne zanima zbog kišnog vremena:

"Ma ne, nisam uopće to rekao. To sam kazao kolegi nakon utakmice. Nemam baš nikakav interes, znači nula posto za Aberdeen. To su medijska nagađanja. Tko je rekao, zeko je rekao. Nitko me nije kontaktirao, a ni Rijeku", započeo je Sopić, pa dodao:

"Zašto ne Manchester City, zašto Aberdeen? Koja je razlika? Tako i tako se pišu gluposti, onda se može pisati nešto bolje. Ozbiljno kažem, imam nula posto interesa za Aberdeen ili nekog drugog. Fokus mi je na Rijeci. Uz dužno poštovanje Aberdeenu - da dođe deset puta bolji klub - ostao bih trenutno ovdje".

Ekipa sa Rujevice naredni susret igra u subotu od 17:00 sati. Gledaoci iz BiH će direktan TV prenos moći gledati na kanalu Arena Sport 3.