ABA liga

Košarkaški spektakl u Banjaluci: Igokea - CSKA na otvaranju turnira

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.09.2023 08:34
Košarkaški spektakl u Banjaluci: Igokea - CSKA na otvaranju turnira TV Arena sport

Nacionalni teniski centar u Banjaluci bit će večeras poprište istinskog košarkaškog spektakla. Dobro ste pročitali, košarkaškog.

Pod otvorenim nebom bit će odigrana utakmica između Igokee i moskovskog CSKA, kojom će ujedno započeti turniru povodom 50 godina kluba iz Laktaša.

"Za ovaj događaj spremna je specijalna podloga, tako da će košarkaši imati uslove kao u dvorani", kaže generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

Osim ruskog giganta, osmostrukog prvaka Evrope, na turniru također učestvuju Partizan, Galatasaray, Turk Telekom, Galatasaray i Hapoel Jerusalem, a na parketu u Banjaluci zaigrat će i veterani kluba sa veteranima prijateljskih klubova.

Šef stručnog štaba Igokee Vladimir Jovanović očekuje kvalitetan turnir, kao i dobru igru već provjerenih timova.

"Nije mala stvar kada jedan klub kao što je Igokea slavi 50 godina svoga postojanja. Drago mi je da ovakve ekipe i treneri učestvuju na ovakvom događaju. Mi smo ponosni zbog toga, ali i prilike da možemo sa njima da se takmičimo i da što spremniji dočekamo početak sezone", rekao je Jovanović.

Susreti će se, osim na specijalno uređenom terenu Nacionalnog teniskog centra, također igrati u Sportskoj dvorani u Laktašima.

Sve utakmice možete pratiti na kanalima TV Arena Sport. Kompletan raspored utakmica pogledajte u nastavku:

Foto: TV Arena sport