Premijer liga BiH

Plazonja potpisao za Široki: Klub je ambiciozan i to mi se sviđa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.09.2023 22:11
Plazonja potpisao za Široki: Klub je ambiciozan i to mi se sviđa Facebook/NK Široki Brijeg

Stjepan Plazonja, 192 centimetara visoki napadač iz Đakova, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Širokim Brijegom.

Plazonja je prve nogometne korake načinio u Croatiji Đakovo, iz koje je prešao u Cibaliju, te kao 14-godišnjak u školu nogometa NK Osijek. U Gradskom vrtu prošao je sve mlađe kategorije i kao junior prešao u odgovarajuću kategoriju zagrebačkog Dinama.

Po završetku nogometnog školovanja otišao je u slovenskog prvoligaša Koper, gdje se zadržao godinu dana i vratio se u Zagreb, u redove Kustošije.

Slijedio je odlazak u rumunjskog prvoligaša Hermannstadt, u koji se vraćao u dva navrata nakon posudbi u CSC 1599 Selimbar i Politehnica Timisoara, nakon kojega je potpisao za Concordia Chiajna.  

Povratkom iz Rumunije nosio je dres NK BSK iz Bijelog Brda u prošloj sezoni te zagrebačkog NK Rudeš na početku ove sezone.

"Drago mi je što sam postigao dogovor s ljudima u klubu i potpisao za Široki Brijeg. Klub je ambiciozan i to mi se jako sviđa. Spreman sam i vjerujem kako ćemo napraviti veliki rezultat. Sviđa mi se kako klub funkcionira i na koji način radi. Mislim kako je dolazak u Hercegovinu za mene jako dobar izbor", kazao je novi Slavonac koji će obući dres Širokog Brijega.