Premijer liga BiH

Bašić: Zaista nemamo sreće, ne znam šta se dešava

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.09.2023 22:00
Bašić: Zaista nemamo sreće, ne znam šta se dešava TV Arena sport/ Screenshot

Nastavljena je kriza Željezničara. Plavi su večeras nakon preokreta izgubili meč u Mostaru od Zrinjskog (2:1) te nastavili seriju poraza (četiri zaredom).

Trener Plavih Nermin Bašić o susretu je kazao:

"Zaista nevjerovatno. Imali smo nekako rezultatski tu utakmicu, borili se, izgarali na terenu... Sve smo stavili u defanzivu, previše smo se povukli, ali jednostavno Zrinjski je danas bio dominantan u posjedu. Devedeset i neka minuta, gol, zaista nemamo sreće... Ne znam šta se dešava, evo treća utakmica da u devedestoj i plus minuti da primati gol... Mislim da smo danas mogli odnijeti jedan bod, po borbi, zalaganjem, onako kako je ekipa izgledala. Moglo je biti, nije. Ništa, težak opet udarac. Hajde kad primite gol u nekoj normalnoj minuti, ali ove devedesete i plus baš vas razaraju", kazao je Bašić te dodao:

"Ništa, nemamo puno vremena da žalimo, u četvrtak već igramo bitnu utakmicu Kupa, onda opet u ponedjeljak. Da probamo u te dvije utakmice izvaditi ovaj rezultatski deficit. Ne preostaje ti ništa drugo. Džaba plakat', džaba sve... Ono što je danas bilo dobro, borili smo se, izginuli smo na terenu, momci su zaista željeli. Nismo imali sreće, to je to. Čestitam Zrinjskom na pobjedi".