Vijesti

Ibričić: Mislim da bismo se uskoro mogli dogovoriti s Baltom i Vrančićem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.02.2024 10:10
Senijad Ibričić FK Sarajevo
Senijad Ibričić

Fudbaleri Sarajeva proljetni dio sezone otvorit će danas od 13 sati na Tušnju, gdje će gostovati Slobodi u meču osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine (Arena 1 Premium).

Za zvaničnu stranicu FK Sarajevo govorio je sportski direktor Senijad Ibričić. Naglasio je da je prijelazni rok odavno završen kada je u pitanju bordo tim, a dotakao se i statusa Marija Vrančića i Ivana Borne Balte Jelića, dvojice igrača koji imaju ugovore, ali na njih struka ne računa, piše Faktor.

"To je uvijek ista priča. Mislim da smo izašli svima njima u susret, dali im mogućnost, s obzirom da nisu bili u kadru štaba. Svima smo dali priliku i da idu dalje. Većina njih je riješila, otišli su jer znaju da je najbolje za njih da igraju. Ostali su još samo Balta i Vrančić, ali nekako mislim da bi se u neko skorije vrijeme mogli i sa njima dogovoriti.

Počeli smo neke pregovore. Mislim da je i njima u interesu da igraju, tako da se nadam da ćemo i to završiti. Što se nas tiče, to je to, napravljena je ekipa. Igrači koji su tu, od njih očekujemo najviše, tako da se nadam da ćemo na kraju svi biti zadovoljni", kazao je Ibričić.