Vijesti

Ćetković se izvinio navijačima Borca: Narušio sam zdravlje kako bih odbranio grb i boje našeg kluba

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.02.2024 20:08
Nikola Ćetković FK Borac
Nikola Ćetković

Golman Borca Nikola Ćetković dobio je kritike od strane navijača banjalučkog kluba zbog toga što se fotografisao sa šalom Crvene zvezde. 

Nakon toga, Ćetković se putem svog Instagram profila izvinio i pojasnio da je njegov otac navijač crveno-bijelih.

"Svojim drugovima i braći sa tribina dugujem objašnjenje i veliko izvinjenje. Došlo je do problema nakon što je moj otac na Facebooku podijelio sliku na kojoj nas dvojica držimo Zvezdin šal. Moj otac, dugogodišnji navijač kluba iz Beograda, želio je sliku ispred Arene za uspomenu i bez loše namjere je objavio na društvenim mrežama. U potpunosti razumijem bijes i nezadovoljstvo naših navijača", napisao je golman aktuelnog lidera na tabeli WWin lige, pa nastavio:

"Za klub i ovaj grad sam uvijek davao sve i više od toga. Zdravlje sam svjesno narušio kako bih časno i dostojanstveno odbranio grb i boje našega kluba. Nikome nisam dao da loše priča o klubu i navijačima. Često sam dolazio u sukob mišljenja sa ljudima jer na Borac gledaju površno. Borac je ono što teče u krvi, Borac je ono što ti daje snagu, Borac je život. Meni je uvijek bio, i dok sam živ biće. Još jedno veliko izvinjenje zbog stvari koja je dovela do ove situacije. Ako navijači misle da nisam više dobrodošao među njihove redove, ja ću to da ispoštujem i vratiću sva obilježja grupe".

Ćetković je, podsjetimo, na početku sezone zadobio povredu kojlena, zbog koje je propustio cijeli prvi dio sezone. 

U dresu mlade reprezentacije BiH, ovaj 22-godišnji čuvar mreže skupio je deset nastupa, a jednom je zaigrao i za seniorsku selekciju Zmajeva.