SuperSport HNL

Jakirović: Nanizali smo pet pobjeda u izuzetno važnom trenutku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.04.2024 14:01
Sergej Jakirović GNK Dinamo
Sergej Jakirović

Dinamo će u srijedu na Maksimiru napokon odigrati zaostalu utakmicu petog kola SuperSport HNL-a protiv Varaždina.

Aktuelni hrvatski prvak lovit će pobjedu kojom bi došao na dva boda zaostatka od Rijeke. Susret je najavio Dinamov trener Sergej Jakirović.

"Zadovoljni smo. U dobroj smo formi, ali neke stvari možemo raditi još i bolje. U izuzetno važnom trenutku smo nanizali pet pobjeda. Svaka utakmica je važna, lomi se prvenstvo".

Ističe da im je zaostala utakmica remetila planove.

"U pogledu na tablicu nam je to malo smetala. Imaš zaostalu utakmicu i ne znaš kad ćeš je igrati. Da nismo ispali iz Europe, tko zna kad bismo i igrali. Konačno ćemo odigrati tu utakmicu da na tablici bude sve kako treba. Izuzetno važna utakmica, moramo napraviti sve da osvojimo sva tri boda, no moramo i respektirati Varaždin, koji je pokazao da može odigrati jako dobro i da ih nikad nije lagano pobijediti. Svi smo svjesni koliko su nam ova tri boda važna da smanjimo zaostatak za Rijekom."

U Varaždinu Su odigrali 1:1, u Zagrebu je bilo 1:0, uz neiskorišteni penal gostiju u završnici...

"Ispada da oni igraju puno lakše i bolje u gostima. Ne znam, treba pitati kolegu Šafarića zašto je to tako. Sigurno je da će doći motivirani i razigrani, kao i svi koji dođu na Maksimir. Na nama je da odgovorimo najbolje i da nastavimo na valu zadnjih pet utakmica. Publika je cijelo vrijeme uz nas, pun je stadion gdje god dođemo, nadamo se da ćemo uz njihovu pomoć ostvariti tri boda."